Technology for Health op 6 en 7 oktober in Den Bosch

  • Farma & Zorg
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Op 6 en 7 oktober komen professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van componenten, devices en services voor de gezondheidszorg bij elkaar tijdens het Technology for Health event.

Technology for Health op 6 en 7 oktober in Den Bosch

Als u ook meer wilt weten over embedded software, 3D printing, biomaterialen, fotonica, imaging, technologieën voor preventie en bestrijding van acute beroerte, succesvolle marktintroducties en innovatiekansen voor bedrijven dan is dit evenement het moment om u bij te laten praten.

BOM

De BOM is partner van het Technology for Health event en begeleidt samen met Biotech Systems Platform de interactieve sessie Biomaterialen op 6 oktober.

Biomedische materialen worden geproduceerd voor medische toepassingen die gedurende lange tijd in contact zijn met het lichaam. Hierbij is te denken aan protheses, weefsel voor snellere wond heling of katheters met een coating die lange tijd gebruikt worden.

Technology for Health wordt gehouden op 6 en 7 oktober 2015. Beide dagen bent u welkom vanaf 09:00 uur tot 17:00 uur in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor meer informatie en de aanmeldmogelijkheden, zie: http://www.technologyforhealth.nl/ .

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!