Technology Investment Roadmap Day

  • Technologie
  • Bron: RME-CWM Ondernemersorganisatie

De Technology Investment Roadmap Day is bedoeld voor de gehele keten van toeleveranciers van de hightech industrie, waarbij naast de systeemarchitectuur de maaktechnologie ook een prominente rol speelt.

Technology Investment Roadmap Day

In Eindhoven vindt op 23 november de 'Technology Investment Roadmap Day' plaats. De technologische infrastructuur voor de hightech product- en procesontwikkeling is van hoog niveau. Willen we dit niveau in de toekomst behouden, dan zullen we moeten blijven ontwikkelen om wereldwijd competitief te blijven.

Technologische vooruitgang is noodzakelijk om de mechatronische industrie in Nederland te behouden als 'diamant' van de Nederlandse economie. De vraag is echter welke koers we moeten varen. Deze vraag wordt gedeeltelijk op 23 november beantwoord door de Technology Investment Roadmap. Van technologietrends naar business opportunities; het is aan u, als ondernemer en technoloog, keuzes te maken.

Aanmelden
Deelname aan deze dag is gratis bij voorinschrijving. U kunt zich registeren tot 10 november via het registratieformulier.  Het aantal plaatsen is beperkt, dus de organisatie behoudt zich het recht keuzes te maken.

Meer informatie
Het programma en de details vindt u op website www.Point-one.nl

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!