TEN-T infodagen in Brussel

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Rijksoverheid

Op 9 en 10 oktober wordt in Brussel het evenement ‘Connecting Europe Facility Transport Info Day’ georganiseerd. Dit evenement gaat onder meer in op de voorbereiding van succesvolle (TENT-T)-projectaanvragen voor de aankomende Call for Proposals 2014.

TEN-T infodagen in Brussel

CEF en TEN-T

De Connecting Europe Facility (CEF) financiert projecten die belemmeringen in Europa’s energie-, transport- en digitale hoofdinfrastructuur oplossen. Vanuit het CEF-budget worden projecten voor het Trans-European Network for Transport (TEN-T) gecofinancierd. Met de TEN-T-subsidies wil Europa knelpunten op de huidige vervoersnetwerken van de EU lidstaten oplossen, bij voorkeur met duurzame technologieën.  

Binnenkort inschrijven

U kunt zich binnenkort inschrijven voor deze informatiedagen. Het programma wordt later in augustus bekendgemaakt. De dagen zijn ook digitaal bij te wonen via webstream. De voertaal is Engels.

Informatiebijeenkomst eerste call TEN-T

In vervolg op de infodagen in Brussel, organiseren het ministerie van Infrastructuur en Milieu en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland op 29 oktober een bijeenkomst over de eerste call van het programma Connecting Europe Facility/Trans European Network-Transport, programmaperiode 2014 – 2020. Een officiële uitnodiging met programma volgt in september.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!