The Economic Board publiceert Regionale Monitor rond Coronacrisis

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: The Economic Board

De impact die de Coronacrisis op onze economie wordt steeds meer zichtbaar. Op de wereld, op Nederland, maar ook op de regio Arnhem - Nijmegen - Ede / Wageningen. The Economic Board komt daarom deze week met de Regionale Monitor De impact van de Coronacrisis op de economie in deze regio.

The Economic Board publiceert Regionale Monitor rond Coronacrisis

In deze monitor geeft de Economic Board onder meer een overzicht van de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Er wordt gekeken naar recente ontwikkelingen in de regio Arnhem - Nijmegen - Ede/Wageningen, die verband houden met de Coronacrisis. 

Regionale experts waaronder Joris Knoben (econoom Radboud Universiteit), Antoine Driessen (directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen) en Enny van de Velden (voorzitter en COO CCV en lid van The Economic Board) komen aan het woord over de impact van de huidige situatie op de regionale economie. 

Daarnaast worden de ontwikkelingen in de branches Food, Health en Energy belicht. En niet te vergeten worden natuurlijk ook alle mooie initiatieven die (zijn) ontstaan BELICHT. Inschrijven kan via deze speciale pagina.

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!