The Professionals Group neemt Accessio Reintegratiediensten BV over

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Accessio BV

Accessio Reintegratiediensten BV is dinsdag 1 mei jl. overgenomen door The Professionals Group, een holding op het vlak van brede personeelsoplossingen. Tot 1 mei was Accessio onderdeel van de WVS-groep.

The Professionals Group neemt Accessio Reintegratiediensten BV over

Door de sterk veranderende re-integratie markt bij met name de gemeenten en de daarmee samenhangende beschikbare budgetten, heeft het bestuur en de directie van WVS-groep een keuze gemaakt om Accessio te verkopen.

Overdracht van aandelen

Eind vorig jaar werd steeds duidelijker dat het aantal opdrachten bij Accessio vanuit de bestaande klantgroepen fors minder zou worden. Door het gegeven dat gemeenten door landelijke bezuinigingen gekort worden op hun re-integratiegelden, kwamen de financiële resultaten van Accessio onder druk te staan. Om een goede afweging te maken rondom de toekomst van het dochterbedrijf, is het scenario van verkoop in 2012 in een stroomversnelling geraakt. Na constructieve gesprekken met The Professionals Group zijn op 27 april de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst waarbij de aandelen overgedragen worden.

Accessio past in de strategie van TPG

The Professionals Group is een groep van 11 ondernemingen die een breed pakket van flexibele personeelsoplossingen aan de markt biedt. Met Accessio en haar kennis en expertise op het gebied van re-integratie erbij kan TPG voorzien in de volledige keten van werving en selectie, payrolling, uitzenden & detacheren en nu dus ook reintegreren.

Vertrouwde gezicht

Accessio zal onder leiding van de heer A. Van der Zouwen haar vertrouwde gezicht in de regio behouden en samen met de nieuwe eigenaar een verse start maken. Accessio zal zich gaan vestigen in Roosendaal.

Meer informatie over ACCESSIO ARBEIDSDIENSTEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!