Thema Congres Topsector Logistiek bekend

Op 16 april aanstaande is het weer zover. Dan organiseert de Nederlandse Topsector Logistiek, in samenwerking met TKI Dinalog, Connekt, evofenedex, TLN, TNO, NWO en NDL, voor de vierde keer op rij haar jaarlijks terugkerende congres voor logistieke professionals.

Thema Congres Topsector Logistiek bekend

Het congres is de plek voor logistieke professionals om zich te laten informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het economisch en duurzaam versterken van onze sector.

Geen woorden maar daden

De logistieke sector is volop in beweging. Ook komend jaar krijgen we te maken met een aantal belangrijke economische en maatschappelijke uitdagingen, waaronder de Brexit en het Klimaatakkoord. Hoe groot de impact van deze ontwikkelingen precies wordt, is nog niet helemaal duidelijk, maar een ding is zeker: als we onze concurrentiekracht willen behouden en versterken dan moeten we de handen uit de mouwen steken. Hoe? Onder andere door het implementeren van innovaties. Het thema van dit congres is dan ook ‘Implementatie van innovatie’: geen woorden maar daden.

Programma

Het Congres Topsector Logistiek vindt plaats in de Kuip te Rotterdam en biedt inspirerende sprekers en interactieve parallelsessies voor iedereen die actief is in logistiek of interesse heeft. Ook kunt u op het ‘Experienceplein’ actief kennismaken met innovaties in de sector die nu al worden uitgevoerd. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!