Thema ‘Regio Zwolle Congres 2014’ bekend

  • Regionale ontwikkeling

Regio Zwolle staat op de kaart. Nationaal en internationaal. Met het thema ‘Internationalisering’ zet het Regio Zwolle Congres de sterk florerende regio op 10 december nog eens extra in de schijnwerpers.

Thema ‘Regio Zwolle Congres 2014’ bekend

Initiatiefnemer Stichting Metropool Zwolle organiseert het ondernemersevent alweer voor de derde keer. Het congres, dat wordt gehouden in De Spiegel, onderstreept de kracht, potentie en het grensoverschrijdende belang van de regio.

Als centraal economisch en infrastructureel middelpunt van Nederland heeft de regio Zwolle alles in zich om ook ver buiten haar grenzen zaken te doen. Met het thema ‘Internationalisering’ haakt het Regio Zwolle Congres in op de kracht van de regio: samenwerken en het leggen van verbindingen, ook over grenzen heen.

Grensoverschrijdend ondernemen

Naast ondernemers omarmen ook de 19 gemeenten van de Regio Zwolle het congres. Een duidelijk signaal betreffende het succes en de betekenis van het bijzondere event. Uiteenlopende internationaal bekende sprekers en vooraanstaande ambassadeurs van Europa zullen op 10 december hun visie op grensoverschrijdend ondernemen delen. Vanuit eigen ervaring vertellen zij over het belang van een open houding en vizier met betrekking tot internationaal zakendoen. Wie de sprekers zijn, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ondernemersprijs

Tijdens het congres wordt tevens de regionale Ondernemersprijs uitgereikt. Daarmee wordt succesvol ondernemerschap beloond en zichtbaar gemaakt. Bedrijven kunnen tot 10 oktober via een mail aan info@mkbregiozwolle.nl worden aangedragen voor een nominatie voor Ondernemer of Starter van het Jaar. Een onafhankelijke jury kiest op basis van criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen, vervolgens drie genomineerden voor elke categorie. De winnaars worden tijdens het congres gekozen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!