home » nieuws » Industrie »

Tilburgse bijeenkomst over Smart Industry

  • Industrie
  • Bron: Gemeente Tilburg

Dat de wereld van de industrie en logistiek snel verandert, is duidelijk. 'Slimmere' producten en bedrijfsprocessen ontwikkelen zich door middel van digitalisering in hoog tempo. Smart Industry is 'hot'. Maar wat is het nu eigenlijk?

Tilburgse bijeenkomst over Smart Industry

Digitale dienstverlening, data-analyse en gebruik van robots zijn in veel bedrijven al niet meer weg te denken. Of te wel, Smart Industry is voor bijna alle ondernemers belangrijk én wordt steeds belangrijker om efficiënter en flexibeler maatwerk te kunnen leveren.

Concrete handvaten

Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw bedrijf? Welke investeringen zijn nodig? Zijn er collega’s waar u kennis en ervaring mee kunt delen of waar u samen mee kunt optrekken? En dus vooral: versterkt het de concurrentiepositie van uw bedrijf? Wilt u antwoorden op deze vragen? En heeft u er behoefte aan om concrete handvatten aangereikt te krijgen om met Smart Industry aan de slag te gaan? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdag 18 oktober in het Klassetheater in Tilburg.

Programma

  • 14.30 uur Inloop
  • 15.00 uur Start officieel programma
  • met o.a. inbreng van de Cromvoirtse over de succesvolle toepassing van Smart Industry in hun bedrijfsproces 
  • 17.00 uur Borrel

Deze middag krijgt u te horen wat Smart Industry nu precies is, worden er praktijkvoorbeelden gepresenteerd en bespreken we hoe we het bedrijfsleven in Tilburg als gemeente hier verder mee kunnen helpen. Naast de Cromvoirtse zullen de Kamer van Koophandel, De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)World Class Maintenance (WCM), FME en ISAH inhoudelijke bijdragen leveren.

Meld u aan door een mail te sturen naar business@tilburg.nl.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!