TNT Fashion nieuw grootschalig distributiecenter in Bergen op Zoom

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Rewin

TNT Fashion, dé grote logistieke dienstverlener in logistiek en de distributie van kleding en modeartikelen bundelt de activiteiten in West-Brabant.

TNT Fashion nieuw grootschalig distributiecenter in Bergen op Zoom

TNT Fashion heeft besloten een nieuw grootschalig distributiecenter op het bedrijventerrein Noordland in Bergen op Zoom te betrekken. De groei van het bedrijf gaat zo voorspoedig, dat men op korte termijn moet uitwijken naar een vervangend, groter Europees distributiecenter. 

TNT Fashion wilde aanvankelijk  de groei in Roosendaal realiseren (waar nu al een activiteit gevestigd is), maar daar bleek het, ondanks alle medewerking van het Roosendaalse gemeentebestuur,  helaas niet mogelijk om voldoende  schaalgrootte  te realiseren voor het nieuw te ontwikkelen giga Europees distributiecenter. Noodgedwongen oriënteerde TNT zich vervolgens serieus  op plaatsen buiten West-Brabant, te weten Tilburg, Helmond,  Amsterdam en Oldenzaal en was een verhuizing naar een van deze locaties nagenoeg zeker. TNT Fashion voorziet  binnen enkele jaren een groei ook in Bergen op Zoom naar ruim 300 medewerkers.

Lees hier verder

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!