Toekomstvaste mobiele applicaties voor dagattracties

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Recron

Start nieuw project RECRON met TNO om dagattractiebezoekers nieuwe ervaringen mee te geven

Toekomstvaste mobiele applicaties voor dagattracties

Mobiel internet voor dagattracties

RECRON, de branchevereniging voor recreatieondernemers in Nederland, schakelt TNO in voor het ontwikkelen van een toekomstvaste mobiele applicatie voor dagattracties. Met deze applicatie wil RECRON haar aangesloten dagattractiebedrijven helpen hun bezoekers vernieuwende ervaringen te geven en daarmee de bedrijfsvoering te verbeteren.

RECRON en TNO hebben samen met succes een ‘Branche Innovatie Contract” aangevraagd bij het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Hiervoor moet een uitgewerkt businessmodel met case komen. Om tot het gewenste business model te komen zet TNO co-creatie methodieken in om een applicatie te selecteren en functionele en technische behoeften op te stellen.

Het project moet leiden tot een duidelijke meerwaarde voor de bezoeker, een verdienmodel voor deelnemende dagattracties en een business case ten behoeve van investeringsbeslissing. Na afloop van het project moet er een concreet verzoek aan applicatieontwikkelaars uitgezet kunnen worden.
Het project duurt maximaal 4 maanden en wordt in het voorjaar van 2011 afgerond.
RECRON en TNO zoeken nog bedrijven die interesse hebben om in dit project te participeren.

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ruim 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna’s.

Contactpersoon: Frank Verkoijen, RECRON bedrijfsgroepmanager dagattracties T 06 53 75 84 62

Meer informatie over RECRON :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!