Ton Appels kwartiermaker binnenstad Roosendaal

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Roosendaal

Op aanbeveling van mevrouw Riek Bakker heeft het college van B&W de heer dr. Ton Appels gecontracteerd als kwartiermaker voor de nieuwe organisatie van de binnenstad.

Ton Appels kwartiermaker binnenstad Roosendaal

Hiermee wordt tegemoet gekomen aan een van de aanbevelingen uit het plan van mevrouw Bakker om bedrijven en burgers meer invloed te geven op de veranderingen die in de binnenstad van Roosendaal moeten plaatsvinden. Gezocht is naar een persoon die de belangen van de bewoners, MKB-bedrijven, vastgoedeigenaren en gemeente het best kan vertegenwoordigen.

Bouwer en doener

De heer Appels woont geruime tijd in Roosendaal en heeft ervaring met (ingewikkelde) veranderingsprocessen. Na zijn loopbaan in het internationale bedrijfsleven heeft hij zijn eigen advies- praktijk opgebouwd. Hij spreekt de taal van de markt. Ook heeft hij ervaring in de (semi-)publieke sector. De heer Appels is een bouwer en doener en wil graag aan de slag met het plan van Riek Bakker “Roosendaal, Gezonde Stad”.

Direct doorpakken

Ton Appels: “Ik vind het een prachtige uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan een betere organisatie van de binnenstad van Roosendaal. De basis ligt er met het plan van Riek Bakker. Nu moeten er concrete afspraken worden gemaakt over de uitvoering en wie waar verantwoordelijk voor is. En we moeten direct doorpakken”.

Ton Appels start direct met zijn werkzaamheden als kwartiermaker en zal voor 1 oktober 2014 zijn advies over de nieuwe organisatie afronden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!