TU/e aanwezig op Dutch Design Week met expositie ‘Mind The Step’

  • Onderwijs & Training
  • Bron: TU Eindhoven

De Dutch Design Week is de week van inspiratie, ontdekking en ontmoeting. Nergens in de wijde omtrek is er zo’n concentratie van makers en creaties te vinden als in de DDW.

TU/e aanwezig op Dutch Design Week met expositie ‘Mind The Step’

Een mooi biotoop, waar de condities ideaal zijn om ontwerpen en ontwerpers te laten groeien en floreren. Juist daarom zijn wij gelukkig met de aanwezigheid in het centrum van de DDW, in het Klokgebouw en met u, de bezoeker van deze expositie.

Mind the Step

In Mind the Step 2015 treft u het vervolg aan van wat in 2014 bij wijze van experiment begon: een samenwerking van verschillende TU/e faculteiten en Design United, het 3TU onderzoeksinstituut van de ontwerpopleidingen.

Breed scala aan design

Mind the Step is voor verschillende doelgroepen, van argeloze belangstellende tot gespecialiseerd deskundige, van overheid tot opleiding. Veel bezoekers bleken vorige editie verrast door wat synergie tussen techniek, onderzoek en design teweeg kan brengen. Ook dit jaar is weer een breed scala van designs te ontdekken. Producten, systemen en diensten die niet alleen betrekking hebben op hoe we leren, bewegen, wonen, gezond blijven en voortbestaan, maar ook op hoe we eigenlijk moeten ontwerpen. Het accent ligt op de stap die we kunnen maken, de uitdaging die we willen oppakken. Op weg naar producten en diensten voor de bedrijven en de gebruikers van de nabije toekomst.

Meer informatie over Technische Universiteit Eindhoven:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!