TU/e organiseert bijeenkomst over 'Innovatie in de praktijk'

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Op donderdag 24 september van 12:00 tot 18:30 organiseert de TU Eindhoven in het kader van 'Where Science meets business' een bijeenkomst over innovatie in de praktijk.

TU/e organiseert bijeenkomst over 'Innovatie in de praktijk'

De Technische Universiteit Eindhoven staat voor zinvolle innovatie. De TU/e werkt daarvoor intensief samen met het bedrijfsleven om samen tot een oplossing te komen voor maatschappelijke uitdagingen en deze te vertalen in economische waarde. Daarbij is samenwerken een uitstekende manier om uw concurrentiekracht te versterken!

Samenwerking zoeken

Deze jaarlijks terugkerende middag staat dan ook in het teken van u, en de samenwerking met de universiteit! Het programma biedt interessante keynotes en best practices over deze samenwerking op de gebieden van medische technologie, smart cities, innovaties in de installatietechniek, big data en smart mobility.

U kunt een kijkje nemen in de keuken van verschillende TU/e laboratoria zodat u een indruk krijgt op welke gebieden wij u van dienst kunnen zijn. Ook kunt u zich verdiepen in het thema “Solartechnologie” of kennismaken met ideeën over Europees Ondernemerschap in het European Venture Program. Op de “Service Boulevard” laten branche-organisaties, TU/e facilties en labs u mogelijkheden zien om samen te werken.

Kijk hier voor het volledige programma en om u aan te melden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!