TV-programma toont kracht Gelderse bedrijven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Province Gelderland

In Gelderland zijn ongelooflijk veel mooie bedrijven te vinden. De veelzijdigheid is enorm en veel bedrijven weten zich door innovatie te onderscheiden. Dat is te zien in de twaalfdelige televisieserie Firma Mooibedacht. Omroep Gelderland neemt een kijkje in de keuken bij het Gelderse bedrijfsleven.

TV-programma toont kracht Gelderse bedrijven

Presentator Jochem van Gelder laat zich in de serie leiden door zijn nieuwsgierigheid: Wat gebeurt er achter de Gelderse bedrijfsmuren? De programmamakers komen er naar eigen zeggen achter dat Gelderland bol staat van mooie bedrijven en innovaties. ‘Uiteindelijk zien we bedrijven of producten waar we nooit van hebben gedacht: Die worden in Gelderland gemaakt….’

Economie en werk

De provincie Gelderland ziet in dit vermogen te innoveren de kracht en de waarde van het Gelderse bedrijfsleven. Bedrijven die zich durven te ontwikkelen en die voortdurend op de toekomst zijn voorbereid zijn onmisbaar voor een sterke economie en voor voldoende werkgelegenheid, ook in de toekomst. Het ondersteunen van die innovatiekracht is dan ook een speepunt in het beleid van de provincie Gelderland.

Omroep Gelderland

De serie Firma Mooibedacht start op 5 januari bij Omroep Gelderland. Het programma wordt elke donderdagavond uitgezonden om 18.20 uur en daarna om 20 minuten over het hele uur herhaald. Het programma is ook live of na de uitzenddatum via internet te bekijken.

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!