Tweede ontbijtsessie voor ZZP’ers in Woensdrecht op 10 april

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woensdrecht

Vrijdag 10 april om 7.30 uur organiseert ZZP West-Brabant in samenwerking met de gemeente Woensdrecht een ontbijtsessie voor ZZP’ers.

Tweede ontbijtsessie voor ZZP’ers in Woensdrecht op 10 april

De ochtend staat in het teken van de juiste dienstverlening voor de juiste klanten en in contact komen met collega-ondernemers. De bijeenkomst vindt plaats in Theetuin Kortenhoeff in Hoogerheide.

Thema: “Hoe je alle klanten krijgt die je nodig hebt”

Deze ontbijtsessie van ZZP West-Brabant is een netwerkinitiatief voor (startende) ondernemers en zzp’ers die bruisen van passie voor hun vak. Iedere ondernemer is welkom en krijgt de ruimte om te praten, te vragen, te luisteren, te klankborden. Tijdens de bijeenkomst is er een powerworkshop “Hoe je alle klanten krijgt die je nodig hebt” door Mandy Voncken van De Motivatiefabriek en gelegenheid om te pitchen. En tussendoor is er dan nog tijd voor een gezond ontbijt verzorgd door de Theetuin Kortenhoeff in samenwerking met lifestylecoach Sonja van den Maegdenbergh.

Het netwerk van ZZP West-Brabant bestaat uit een divers gezelschap, van ZZP’ers en MKB'ers, tot startende ondernemers aan het begin van de groei van hun onderneming. Er zijn vertegenwoordigers uit veel verschillende branches waardoor er ook kruisbestuiving kan ontstaan.

Aanmelden

Aanmelden kan op zzpwestbrabant.nl of via gemeente Woensdrecht (p.lauwerijssen@woensdrecht.nl). Een mooie start van de dag met een hoofd vol inspiratie én met een gevulde maag. Deelname is in principe gratis, maar een bijdrage aan de onkosten voor de ontvangst en het ontbijt wordt op prijs gesteld.
We zien je graag op vrijdag 10 april om 07.30 uur Theetuin Kortenhoeff, Huijbergseweg 140 te Hoogerheide.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!