Twente Mobiel!

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Twente Mobiel

Thales ondertekent Convenant Mobiliteitsmanagement Twente

Twente Mobiel!

Op 14 januari heeft Thales zich als convenantpartner aangesloten bij Twente Mobiel. Gerben Edelijn, CEO Thales Nederland: "Voor Thales past het convenant in haar streven naar goed en verantwoord werkgeverschap."
Thales kent sinds een aantal jaren een eigen stuurgroep Vervoersmanagement. Het doel is om de milieuprestaties van Thales continue te verbeteren. Mobiliteitsmanagement is hiervan een onderdeel gaan uitmaken. Middels het convenant wil Thales niet alleen een bijdrage leveren aan de bereikbaarheid voor medewerkers, klanten en leveranciers, maar ook grip en sturing houden op vervoerskosten en uiting geven aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op dit moment gaat bij Thales 58% met de auto naar het werk, circa 40% komt op de fiets en de rest is met het OV of lopend. Eén van de mobiliteitsacties die Thales op korte termijn zal uitrollen, doet Gerben Edelijn alvast uit de doeken: "We willen het OV gebruik onder onze medewerkers stimuleren. Daarom kan iedereen binnenkort gebruik maken van de Thales OV chipkaart." En niet alleen op OV gebied zijn er plannen. Ook Het Nieuwe Werken wordt omarmd, alsmede het stimuleren van het elektrische fiets gebruik.

In totaal zijn nu 27 werkgevers aangesloten bij het convenant van Twente Mobiel. Allen werken hard aan het in standhouden en verbeteren van de bereikbaarheid van de regio. Geert de Raad, stuurgroeplid van Twente Mobiel: "De investering van convenantpartners zit vooral in het meedenken over oplossingen voor hun eigen organisaties, zodat de voordelen bij de medewerkers terechtkomen." Geert de Raad feliciteerde Gerben Edelijn met de ondertekening en heette Thales van harte welkom als convenantpartner.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!