Uitbreiding bestuur Stichting Metropool Zwolle impuls voor de regio

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Regio Zwolle Congres

Stichting Metropool Zwolle heeft haar bestuur uitgebreid met twee gedreven ondernemers uit de regio’s Meppel/Steenwijk en Hardenberg.

Uitbreiding bestuur Stichting Metropool Zwolle impuls voor de regio

Daarmee groeit de stichting mee met haar ambities en ontstaat er nog meer ruimte voor samenwerking en verdere ontwikkeling van de identiteit van Regio Zwolle.

Het bestuur bestond tot voor kort uit drie leden, allen afkomstig van organisaties in Zwolle. De twee beschikbare zetels waren - gericht op diversiteit en vergroting van de betekenis voor de regio - dan ook specifiek bedoeld voor ondernemers uit de omliggende gemeenten. Daarbij viel het oog op Michiel ten Brink, directeur FIZZ marketing & communicatie en op Jasper Vrieling, directeur advies en verkoop van de Vrieling Adviesgroep.

Gedreven ondernemers

Met de komst van Michiel ten Brink verlegt Stichting Metropool Zwolle haar horizon tot voorbij regio Meppel/Steenwijk. Als directeur van FIZZ marketing & communicatie uit Zwolle en Meppel is Michiel met een breed netwerk al goed vertegenwoordigd in de regio - van Zwolle tot en met Steenwijkerland. Hij weet wat er leeft en speelt onder ondernemers. Michiel ten Brink is binnen de stichting verantwoordelijk voor marketing, communicatie en de commerciële kalender.

Regio Hardenberg wordt vertegenwoordigd door Jasper Vrieling. Dit jaar zal hij de stichting en haar doelen verkennen om vanaf volgend jaar een vaste rol binnen het bestuur te gaan vervullen. Vanzelfsprekend vanuit zijn expertise als directeur advies en verkoop van de Vrieling Adviesgroep en vanuit zijn positie binnen zijn brede netwerk in de regio Hardenberg.

Samenwerking en regiotrots

Samen met bestuursleden Harke Plas van Dommerholt Advocaten, Pierre Satink, partner bij Baker Tilly Berk en Ronald Knoll van Rabobank IJsseldelta bestaat het bestuur van Stichting Metropool Zwolle nu uit vijf daadkrachtige, ambitieuze verbinders. Daarmee creëert de stichting alle ruimte voor haar doelstellingen voor Regio Zwolle: samenwerking bevorderen, trots stimuleren en het succes van de regio verder continueren en uitbreiden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!