Uitnodiging voor Open Huis op woensdag 25 september

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Oosterhout

Op 25 september aanstaande bent u - als vanouds - van harte welkom op het open huis van de gemeente Oosterhout. Ook dit jaar is er een relevant thema.

Uitnodiging voor Open Huis op woensdag 25 september

Het thema dit jaar is “Ondernemen in lastige tijden”. Een actueel thema denken we zo, 2013 wordt door velen betiteld als het jaar van de waarheid.

Werkgelegenheid

De overheid doet haar best de werkgelegenheid op peil te houden, denkt u maar eens aan wegwerkzaamheden! Yves de Boer, oud-wethouder en nu gedeputeerde provincie Noord-Brabant, is de gastspreker dit jaar. Hij komt vertellen welke maatregelen de provincie neemt om werkgelegenheid te behouden voor de korte en lange termijn.  

Bijeenkomst

Het open huis vindt plaats op woensdag 25 september van 16.30 uur tot circa 18.30 uur in de publiekshal van het stadshuis. U kunt gratis parkeren op het Slotjesveld.

Het doel van deze bijeenkomst is verder kennismaken - of de kennismaking vernieuwen - met de bestuurders en medewerkers die voor u van belang zijn, informatie uitwisselen met collega-ondernemers, kortom netwerken in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. De Gemeente Oosterhout hecht veel waarde aan goede contacten met het bedrijfsleven; we hopen dan ook op een grote opkomst. 

Entree

Uw visitekaartje geldt als uw entreebewijs. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid uw collega-ondernemers te informeren over uw activiteiten. In de publiekshal staat een folderrek waarop u uw A4 met bedrijfsinformatie kunt plaatsen. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!