Uitreiking BOV- en BePure-award op 22 januari

  • Regionale ontwikkeling

De BOV-trofee staat voor de Beste Ondernemers Visie en wordt 22 januari voor de elfde keer uitgereikt tijdens een spectaculaire finaledag in het nieuwe ZLTO-gebouw in 's-Hertogenbosch.

Uitreiking BOV- en BePure-award op 22 januari

Net als voorgaande jaren georganiseerd door de Junior Kamer ’s-Hertogenbosch. Het thema van deze BOV is de innovatieve kracht van de Agri&Food-sector in de regio.

Finalisten Groot Zakelijk & Corporate:

  • Pro Carrot
  • Anova Seafood
  • Dalco Food

Finalisten Klein MKB & Start-ups:

  • Vewi Techniek
  • Care Culinair
  • Deterra

Programma

Uiteraard is er naast het inhoudelijke programma volop ruimte om bestaande relaties te spreken en nieuwe contacten op te doen. De hapjes en drankjes worden, geheel in stijl van het thema van dit jaar, verzorgd door Resy van Roessel, een lokale cateraar die enkel werkt met kwalitatief hoogwaardige streekproducten.
Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

15:30 Inloop en ontvangst ZLTO gebouw
16:15 Welkom JCI
16:30 Opening Burgemeester Rombouts
16:45 Presentatie ontwikkelingen in de branche door Euler Hermes
17:10 Start programma klein MKB en Start-ups
18:00 Start Walking diner
19:30 Start programma Groot Zakelijk & Corporate
20:15 Presentatie Plantlab
20:30 Pauze
21:00 Afronding Sofie van den Enk
21:15 Awarduitreiking beide categorieën en aansluitend borrel

Aanwezig zijn?

Er zijn nog voor deze bijzondere avond nog enkele kaarten beschikbaar. Bestel daarom direct een kaartje via www.BOV2014.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!