Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs tijdens het kiEMT Najaarscongres 2011 op 28 november

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Stichting kiEMT

Tot 1 oktober kunnen ondernemers zich aanmelden voor de innovatieprijs met als hoofdprijs € 10.000.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs tijdens het kiEMT Najaarscongres 2011 op 28 november

Met deze prijs wil Stichting kiEMT innovaties en nieuwe bedrijvigheid op het gebied van duurzame Energie- en Milieutechnologie in de regio Oost-Nederland extra ondersteunen. De hoofdprijs bedraagt € 10.000 en er is een publieksprijs van € 1.000. De winnaars krijgen tevens ondersteuning door het kiEMT-netwerk en natuurlijk media-aandacht. De inschrijfperiode sluit op 1 oktober 2011. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het grote kiEMT-najaarscongres op 28 november 2011 in de Deventer Schouwburg.
Met de innovatieprijs wil Stichting kiEMT concreet invulling geven aan de oproep van Jan Terlouw tijdens het kiEMT-najaarscongres in 2010. Tijdens dit congres riep hij op 'de sterke innovatiekracht op het terrein van Energie- en Milieutechnologie in de regio Oost-Nederland te stimuleren'.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de Jan Terlouw Innovatieprijs als zij aan een aantal criteria voldoen. Zo moet het gaan om een letterlijk tastbare innovatie op het gebied van Energie- en Milieutechnologie, die in de regio in de regio Oost-Nederland is bedacht en daar ook wordt geïmplementeerd. De economische waarde van de innovatie staat bij de verkiezing centraal. De innovatie is bij voorkeur reeds in de markt geïntroduceerd en dient (op termijn) arbeidsplaatsen te creëren.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!