Uitreiking ‘Roosendaal Business Award’ op 9 december

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Roosendaal

Op maandagavond 9 december 2013 reikt wethouder Economie Hans Verbraak de ‘Roosendaal Business Award’ uit in Schouwburg De Kring.

Uitreiking ‘Roosendaal Business Award’ op 9 december

Deze Ondernemersprijs van de gemeente Roosendaal is een prijs voor voortreffelijk ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt. Voor de prijs hebben zich meer dan 80 bedrijven voorgedragen en zijn meer dan 150 ondernemers ingeschreven. Tijdens de feestelijke avond zal ook de Start-up Award voor de starter van het jaar door de wethouder worden uitgereikt.

Deskundige jury

De avond start om 17.00 uur met een diner. Vanaf 20.00 start het avondgedeelte. Kolonel Rob Querido is gastspreker en de avond wordt omlijst met culinaire heerlijkheden en entertainment van o.a. Martine van de Kar, Rob van de Geijn en Wild Pianoz.  De deskundige jury bestaat uit Ronald Reunis (directeur Philips Lighting), Dennis Klasen (directeur Van Oers), Mariëtte van Kreij (directeur Van Kreij Notarissen), Machiel Gelok (Haans Advocaten), Chris Cornet (Rayondirecteur ING) en Sjel Wijngaards (directeur Jan de Rijk Logistics) als voorzitter.

Nog kaarten beschikbaar

Voor de feestelijke avond zijn nog kaarten beschikbaar. Ondernemers, bedrijven en ZZP’ers zijn van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen. Kijk op www.roosendaalbusinessaward.nl voor het complete programma en informatie over toegangskaarten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!