Uitreiking Zilveren Haring tijdens Haringparty in Bladel

  • Regionale ontwikkeling

Tijdens de Haringparty van het VICK in restaurant de Hofstee in Bladel zal de Zilveren Haring 2014 worden uitgereikt aan een jonge, talentvolle Kempische ondernemer.

Uitreiking Zilveren Haring tijdens Haringparty in Bladel

De maand juni is traditiegetrouw de maand van de VICK Haringparty. Op 20 juni as krijgen ondernemers uit deze regio weer de gelegenheid om in de tuin van restaurant De Hofstee in Bladel een visje te prikken.

De VICK Haringparty is hét B2B netwerkfestijn dat de ondernemer in deze regio niet mag missen! Samen met partner en relaties kennis maken met de Kempische gastvrijheid en in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici te ontmoeten onder het motto: “Het is niet van belang wát je kent, maar wié je kent!”

De voorwaarden voor deze nominatie zijn eigenlijk heel breed gesteld: jong dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug! De genomineerden voor 2014 zijn:

Noor Schellens

Met als motivatie: Noor Schellens is jong, dynamisch, verfrissend. Sinds één jaar toegetreden tot de directie van het 100-jarig familiebedrijf Schellens. Als maatschappelijk betrokken ondernemer heeft Noor Schellens het initiatief genomen om in het kader van dit jubileum in actie te komen voor een duurzaam opleidingstraject voor jonge technici. Noor verdient bovendien een duwtje in de rug omdat zij één van de weinig vrouwelijke ondernemers in De Kempen is.

Bart van Raay

Met als motivatie: Bart van Raay is, met Roadservice De Kempen, in 2013 vanuit het niets gestart met een Full Service garage voor auto- bedrijf- en vrachtauto’s en verleent 24/7 service en assistentie, zowel in de garage als onderweg. Door het enthousiasme en de gedrevenheid van de ondernemer is in zeer korte tijd een bedrijf met een respectabel klantenbestand opgebouwd. Een inspiratiebron voor de jonge ondernemer!

Martijn van den Broek

Met als motivatie: Martijn van de Broek weet wat hij wil, is recht door zee, houdt niet van bureaucratie en vindt zijn personeel het belangrijkste van het bedrijf. Van Ham Tenten & Podia B.V.is een toonaangevende speler op het gebied van de verhuur van tenten, podia, vloeren, constructies en tijdelijke infrastructuur voor de gehele Benelux en daarbuiten. Van Neterpop tot Lowlands, Pinkpop en de Europese Tour Armin. Martijn is behalve een echte rasondernemer sociaal betrokken en zeer actief in het verenigingsleven.

Marc Barben

Met als motivatie: maatschappelijke betrokken, klantgericht, no nonsense en heeft zichzelf geleerd ‘out of the box’ te denken. Dat levert het enthousiasme en creativiteit op. Marc Barben bestiert samen met Hans Schneiderberg het architectenbureau geWOON architecten. Hij motiveert jonge mensen met een ambitieuze en leergierige instelling zonder daarbij voorbij te gaan aan de Kempische mentaliteit; geen glitter en glamour, maar geWOON goed en innovatief je werk doen en weten voor wie je het doet.

Breng uw stem uit

Wij roepen iedereen op om op de website van het VICK de keuze kenbaar te maken en iedereen, dus ook de genomineerden, wordt aangemoedigd om zelf, of via hun achterban, stemmen te werven. Deel de pagina dus via LinkedIn, Facebook en Twitter om er mede voor te zorgen dat jouw favoriet de Zilveren Haring wint. We raden je aan dit te doen zodat zoveel mogelijk mensen mee gaan stemmen op jouw favoriet. Op die manier wordt de aandacht op het jonge aanstormend talent overduidelijk onder de aandacht gebracht. En dáár gaat het uiteindelijk om!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!