Uniek concept eten en drinken ziekenhuis Bernhoven

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Hutten Catering

De Raad van Bestuur van ziekenhuis Bernhoven heeft onlangs een voorgenomen besluit genomen over het nieuwe voedingsconcept in de nieuwbouw. Voor de realisatie van het nieuwe concept 'eten en drinken' gaat Bernhoven een samenwerking aan met Hutten.

Uniek concept eten en drinken ziekenhuis Bernhoven

Uniek

Het concept is al enkele jaren in ontwikkeling en partijen zitten al enige tijd met elkaar aan tafel. De speerpunten; lekker, gezond en gevarieerd (streekgebonden producten en seizoensgebonden), keuzevrijheid en flexibiliteit, juiste prijsstelling, passende sfeer en ambiance, gastvrijheid en herkenbaarheid vertalen zich in een nieuw voedingsconcept in de branche. Bob Hutten en Jan Willem Nugteren (manager facilitair bedrijf in Bernhoven) zijn blij dat de kogel door de kerk is. 'Dit gaat een enorme kwaliteitsverbetering zijn in onze dienstverlening', aldus Jan Willem Nugteren. 'Het zit er met name in dat partijen datgene gaan doen waar ze goed in zijn, terug naar de 'core business', aldus Nugteren. Hutten is de specialist in eten & drinken en Bernhoven is de specialist in het aanbieden van de allerbeste zorg'.

Samenwerking Hutten

In 2011 is al intensief samengewerkt aan de voorbereiding van de plannen. In deze gesprekken kwam al spoedig naar voren dat er een gemeenschappelijke visie was om een uniek 'eten en drinken'-concept te ontwikkelen. Samen met ziekenhuis Bernhoven wil Hutten gaan voor het meest gastvrije regioziekenhuis. Nu in 2012 hebben ziekenhuis Bernhoven en Hutten definitief gekozen voor een langdurige samenwerking.

Overgang van onderneming

Hutten wordt integraal verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening eten & drinken binnen ziekenhuis Bernhoven en is verantwoordelijk voor de onderneming. Alle diensten, zoals onder meer de levering van producten eten & drinken, wordt verzorgd door Hutten. Het ziekenhuis stelt de norm en de randvoorwaarden waaraan de dienstverlening moet voldoen. Medewerkers die nu werkzaam zijn in de voedingsdienst van het ziekenhuis komen in dienst van Hutten en zullen van daaruit ingezet worden in het ziekenhuis of op basis van loopbaanperspectieven nieuwe kansen benutten om zich te ontwikkelen. Belangrijk is dat elke medewerker die in vaste dienst is van ziekenhuis Bernhoven een baan behoudt.

Meer informatie over HUTTEN CATERING:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!