Unieke website met Nederlandse Agrifood innovaties

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley NL

Gisteren is tijdens de Food Valley Expo de nieuwe website www.dutchfoodinnovations.com live gegaan. De website is een initiatief van Food Valley NL.

Unieke website met Nederlandse Agrifood innovaties

Op de Food Valley Expo lanceerden Aalt Dijkhuizen, boegbeeld van de Topsector Agri & food en Bert Roetert, bestuursvoorzitter Food Valley NL deze website, dat een overzicht biedt van vernieuwende technologieën, producten en ingrediënten op het gebied van voeding, levensmiddelentechnologie en land- en tuinbouw.

Nederland heeft veel kennis en technologie in huis op het gebied van agrifood en kan zo wereldwijd bijdragen aan oplossingen voor wereldvoedselvraagstukken. De nieuwe website geeft R&D-managers, beleidsmakers en consultants snel en eenvoudig inzicht in welke innovatieve agrifoodoplossingen beschikbaar zijn in Nederland. Dutchfoodinnovations.com is een praktisch instrument om kennis te delen en om dwarsverbindingen te maken.

Database

In de database zijn tal van innovatieve ingrediënten te vinden voor toepassing in levensmiddelen en er zijn technologieën opgenomen, die een schonere en meer duurzame manier van produceren mogelijk maken. Ook zijn er oplossingen te vinden om de productie van voedingsgewassen te verhogen of om de verspilling te verminderen.

Uniek in de wereld

Dutchfoodinnovations.com is vrij toegankelijk via internet en de mobiele telefoon. De website is een handig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in innovatie in agrifood en brengt zo mensen bij elkaar om samen te werken aan nieuwe oplossingen. Dutch Food Innovations is uniek in de wereld.

De komende tijd werkt Food Valley NL aan het verder vullen van de database. Bedrijven in agrifood- en hortisector worden uitgenodigd om hun innovaties aan te melden via www.dutchfoodinnovations.com. Tot 1 januari 2015 is dit kosteloos.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!