UT: Tweede plaats Orange Carpet Award 2011

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Universiteit Twente

De Universiteit Twente heeft de tweede plaats behaald voor de Orange Carpet Award 2011. Nuffic reikt deze prijs jaarlijks uit aan een universiteit of hogeschool die zich op een bijzondere wijze inzet voor het welzijn van buitenlandse studenten.

UT: Tweede plaats Orange Carpet Award 2011

 Jaarlijks ontvangt de UT ongeveer 550 internationale studenten. De UT verzorgt voor deze studenten een uitgebreide oriëntatieperiode, die zelfs al begint voor het vertrek naar Nederland. Daarna volgt een uitgebreide oriëntatieweek aan het begin van het collegejaar met als hoogtepunt de internationale dag. Na afloop van deze week kunnen de internationale studenten onder meer nog workshops volgen over de Nederlandse onderwijscultuur.
De eerste prijs van de Orange Carpet Award 2011 ging dit jaar naar een andere onderwijsinstelling in Enschede. Namelijk naar ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Zij hadden van de opvang van buitenlandse studenten een artistiek evenement gemaakt.

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.