Uw elektrische installatie in topconditie

  • Maintenance
  • Bron: Van Dijnsen Installatiewerken B.V.

Laat uw elektrische installatie regelmatig inspecteren!

Uw elektrische installatie in topconditie

NEN 3140 inspectie installaties
Elektrische installaties moeten veilig en bedrijfszeker zijn. Veilig voor de gebruiker, bedrijfszeker voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Daarom is er met regelmaat een inspectie nodig, omdat elke elektrische installatie aan verandering en veroudering onderhevig is. Door een NEN 3140 inspectie uit te voeren op uw elektrische installatie kan aan de wetgever en de verzekeraar worden aangetoond dat alles in het werk is gesteld om aan de eisen te voldoen.

NEN 3140 inspectie elektrische arbeidsmiddelen
Ook bij het inspecteren van de elektrische arbeidsmiddelen kunnen wij u van dienst zijn. Indien gewenst komen wij bij uw bedrijf of werklocatie inspecteren. Hiermee bieden wij u een grote mate van flexibiliteit.

Thermografie
Wij kunnen bij de NEN 3140 inspecties gebruikmaken van thermo-grafische metingen met behulp van een warmtebeeld (infrarood) camera. Deze maakt tweedimensionale warmtebeelden, waarbij temperatuur-verschillen in kaart worden gebracht. Hierdoor kunnen eventuele toekomstige mankementen in uw elektrotechnische installatie snel,
betrouwbaar en voortijdig worden opgespoord. Groot voordeel hierbij is dat uw installatie in bedrijf kan blijven gedurende de inspectie, zodat er geen verstoringen van uw bedrijfsprocessen optreden.

Van Dijnsen Installatiewerken B.V. is door de KEMA gecertificeerd om volgens de norm NEN 3140 te keuren, conform de ‘criteria voor toezicht’ en wij zijn ingericht om deze inspecties voor u uit te voeren volgens de richtlijnen van brancheorganisatie Uneto-VNI. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk en deskundig onderzoek.

Voordelen:
• U creëert een elektrotechnisch veilige omgeving, waarin mensen veilig kunnen werken en/of verblijven. Persoonlijk letsel en gevaarlijke situaties worden voorkomen.
• Met preventieve maatregelen kunt u voorkomen dat storingen of problemen het productie- of arbeidsproces stilleggen. Hierdoor voorkomt u onnodige kosten en ongemakken.
• Met een goede inspectie kunt u voorkomen dat u later kostbare reparaties moet uitvoeren.
• U komt meestal in aanmerking voor een korting op de verzekeringspremie.
• De inspectie past in een actief beleid, waarbij de zorg en aandacht voor veiligheid, gezondheid en welzijn van mensen centraal staan.

Van Dijnsen Installatiewerken B.V. heeft meer dan 45 jaar ervaring met elektrische installaties in de industrie, utiliteit, zorgomgevingen en openbare gebouwen. Met onze kennis en ervaring kan steeds een kwalitatief hoogwaardige inspectie worden uitgevoerd.

Meer weten over onze NEN 3140 inspecties of over ons bedrijf? Wij nemen graag de tijd voor een goed advies. Kijk op www.vandijnsen.nl of neem contact op met onze adviseurs.

* Elektrotechnische installaties
* Werktuigbouwkundige installaties
* Gas, water en loodgieterswerken
* Beveiligingen
* Brandmeldinstallaties
* Service & Onderhoud

Meer informatie over DIJNSEN INSTALLATIEWERKEN B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!