Vacaturecafé voor West-Brabantse werkzoekenden

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Zundert

Het Werkplein Regio Etten-Leur organiseert donderdag 13 februari een Vacaturecafé voor werkzoekenden in de gemeentes Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen en Zundert in De Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur.

Vacaturecafé voor West-Brabantse werkzoekenden

Tijdens dit evenement worden werkgevers in de gelegenheid gesteld om, op een laagdrempelige manier ruim 250 werkzoekenden uit de gemeenten Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen en Zundert te ontmoeten. De gemeentes hopen dat hiermee zoveel mogelijk matches tot stand komen. De doelgroep zal gemêleerd zijn wat betreft leeftijd, opleidingsniveau en afstand tot de arbeidsmarkt.

Proefplaatsing of subsidie

Een aantal van de aanwezige kandidaten komt in aanmerking voor een proefplaatsing of subsidieregeling (baanbonus/mobiliteitskorting). Tijdens het Vacaturecafé heeft u de mogelijkheid veel kandidaten kort te spreken en te selecteren. Deelname aan het Vacaturecafé is geheel kosteloos.

Op zoek naar personeel?

Mocht u interesse hebben en op zoek zijn naar personeel, dan nodigen de gemeentes u graag uit om deel te nemen aan dit evenement op 13 februari van van 14.15 uur tot 16.30 uur. Het aantal werkgevers dat kan deelnemen is namelijk beperkt! Aanmelden kan bij Mara Theijssen, Werkgeversadviseur.

Er zijn inmiddels met veel succes vacaturecafés georganiseerd door de gemeenten Breda, Eindhoven en Oosterhout.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!