Vakantievaren in Overijssel op internet

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Provincie Overijssel

Recreatietoervaart is een belangrijk onderdeel van het toerisme in Overijssel. Meerdere waterwegen in WaterReijk Weerribben Wieden en de IJsseldelta behoren tot de drukst bevaren wateren door recreatietoervaarders.

Vakantievaren in Overijssel op internet

Promotieplan vakantievaren
Om de watersportsector in het noordwesten van Overijssel een impuls te geven zijn HISWA Vereniging, WaterReijk Weerribben Wieden Marketing, IJsseldelta Marketing en het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) begonnen met het promotieplan ‘Vakantievaren'. De website www.vakantievaren.nl is sinds kort uitgebreid met WaterReijk Weerribben Wieden en de IJsseldelta. De website, ook toegankelijk voor mobiele internetters, geeft handige informatie voor watersporters die langer in het gebied willen blijven. Van passantenhavens tot punterverhuur, van cultuurhistorie tot culinaire verwennerij. Dit voorjaar komt alle informatie op de website ook in het Duits en Engels beschikbaar.

Mini-magazine
Om toervaarders te attenderen op de vernieuwde website en op de schoonheid van het gebied is het mini-magazine Vakantievaren verschenen. Die wordt gratis uitgedeeld bij VVV's, passantenhavens en toeristische bedrijven. Advertenties, links en beurspresentaties mikken op nog meer aandacht voor de regionale watersportsector. Zo hopen de initiatiefnemers passerende toervaarders één of enkele dagen langer in WaterReijk Weerribben Wieden en de IJsseldelta te laten blijven.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!