Vakbeurs Energie, Industrial Heat&Power en Ecomobiel

  • Innovatie & MVO
  • Bron: RVO

Staat duurzaamheid hoog op uw agenda? Bent u geïnteresseerd in innovatieve energieopwekking? Of wilt u simpelweg leren hoe u zoveel mogelijk energie kunt besparen? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power en Ecomobiel van dinsdag 9 tot donderdag 11 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Vakbeurs Energie, Industrial Heat&Power en Ecomobiel

De Vakbeurs Energie, Industrial Heat & Power en Ecomobiel is een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met energiebesparing en het opwekken van duurzame energie bezig is. Uniek aan de vakbeurs is de verbinding tussen verschillende sectoren: gebouwde omgeving, industrie en Industrial Heat&Power. Ongeveer 350 deelnemers die met partijen uit andere sectoren samenwerken, schreven zich in.

Programma

Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is aanwezig op de Vakbeurs. Zo organiseert de instantie diverse lezingen en workshops over toepassing van SDE+, elektrisch vervoer en toepassing van stroom. Tevens ondersteunt en adviseert RVO op deze dag ondernemers bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen en geeft de instantie persoonlijk advies over subsidies, regelingen en programma’s.

Een overzicht van het gehele programma bekijkt u alvast via de website van de Vakbeurs Energie.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!