Vakmensen nodig voor VMBO-project Breda On Stage

  • Onderwijs & Training

In februari vindt de vijfde editie van ‘VMBO Breda On Stage’ plaats. 900 VMBO-leerlingen van acht VMBO-scholen uit Breda en omgeving doen dan mee aan een Beroepenbeurs op 5 februari a.s. in Jeugdland te Ulvenhout.

Vakmensen nodig voor VMBO-project Breda On Stage

Als vervolg hierop vindt op 20 februari a.s. een Doe-dag plaats op locatie van de deelnemende bedrijven. De VMBO-leerlingen kunnen zo op een praktische manier beroepsoriëntatie opdoen. Ze komen goed voorbereid met de bedrijven in contact.

Praktijkplaats

VMBO On Stage roept beroepsbeoefenaren en organisaties uit de techniek, de groene sector, zorg & welzijn en economie op een praktijkplaats voor een dag of dagdeel voor deelnemende leerlingen beschikbaar te stellen.

Door deel te nemen aan de Beroepenbeurs en Doe-dag draagt u dus bij aan de beroepskeuze van jongeren. Het vraagt een beperkte tijdsinvestering, er zijn geen kosten aan verbonden. Voor deelnemers is dit project tevens een manier om in contact te komen met mogelijk toekomstige stagiaires en/of medewerkers.

Meer informatie

Op 22 januari a.s. is er een informatiebijeenkomst van 15.30 tot 17.00 uur bij VMBO-school Prinsentuin van Cooth, Tuinzichtlaan 10 te Breda.

Aanmelden kan via: mail@vmbobredaonstage.nl; projectleider Frank Schuurman staat u graag te woord bij vragen: tel. 06-30541769.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!