Valkenswaard start behoefte-onderzoek naar starterscentrum

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard heeft de ambitie om een starterscentrum voor ondernemers te realiseren. De gemeente wil graag weten of er bij (door-)startende ondernemers behoefte is aan een speciaal voor hen gecreëerd centrum. En welke voorzieningen dit moet hebben.

Valkenswaard start behoefte-onderzoek naar starterscentrum

Daarom laat de gemeente adviesbureau BRO een behoefte-onderzoek uitvoeren. Onderdeel van dit onderzoek is een vertrouwelijke online enquête onder startende ondernemers. Deze enquête loopt van 18 februari tot en met 6 maart. Ondernemers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Goed beeld

De gemeente Valkenswaard wil binnen drie maanden inzicht in de resultaten om snel verder te kunnen gaan. Hoe meer starters en doorstarters de enquête invullen, des te beter kan de gemeente inspelen op de wensen van ondernemers. De gemeente roept dan ook alle startende en doorstartende ondernemers die van de gemeente bericht krijgen op om de enquête snel in te vullen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met senior beleidsmedewerker economische zaken, Rob de Haas, telefoonnummer (040-) 20 83 794, of mail rha@valkenswaard.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!