home » nieuws » Bouw »

Van Dijnsen bedrijven heropenen verbouwde bedrijfspand

  • Bouw

Op donderdag 17 november heropent Van Dijnsen haar geheel vernieuwde innovatieve bedrijfspand aan de Takkebijsters 58 te Breda.

Vorig jaar “het is dan precies 1 jaar geleden”  heeft er een directie overdracht plaats gevonden in het Chassé Theater te Breda.
Oprichter van het bedrijf en aandeelhouder van de DGtC, de heer Gerard van Dijnsen, droeg officieel de directie over aan Peter van de Smagt (Beveiligingen) en Rob de Lepper (Installatiewerken).

Beide heren hebben in het eerste jaar niet stil gezeten Ondanks de recessie is er vooral ingezet op een groei in de organisatie. Het is dan ook geweldig om te zien en te ervaren dat dit Bredase bedrijf hierin is geslaagd.

Als adviserend totaal installateur wil Van Dijnsen wat laten zien aan haar Opdrachtgevers, Architecten en Adviseurs. Het idee was al snel geboren om het huidige pand rigoureus aan te pakken en officieel te openen 1 jaar na de directie overdracht.

Niet alleen voor haar klanten maar ook voor het personeel is het erg belangrijk om in een gemoderniseerde omgeving te werken en er de laatste nieuwe technieken te presenteren.

Vol trots zal het pand worden opengesteld voor genodigden, de officiële opening zal worden verricht door de heer C.L.M. Meeuwis (wethouder van o.a. Economische Zaken in Breda) en
Gerard van Dijnsen.

Meer informatie over DIJNSEN INSTALLATIEWERKEN B.V., VAN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!