Van Oosterbosch Vastgoed Groep koopt ruimte op Borchwerf II

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Borchwerf II

Vastgoedbelegger Ben van Oosterbosch koopt gefaseerd een kavel van 3 hectare op Bedrijventerrein Borchwerf II: “Het is voor een internationaal bedrijf waarmee momenteel gesprekken lopen en waarvan ik de naam nog niet kan noemen.”

Van Oosterbosch Vastgoed Groep koopt ruimte op Borchwerf II

Van Oosterbosch Vastgoed Groep koopt de kavel op eigen risico: “Borchwerf II is een goede vestigingslocatie tussen de twee wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen, in een regio met een gezonde arbeidsmarkt. Er is een directe aansluiting op de snelweg A17 waar het verkeer prima doorstroomt. Ook het goede onderhoud door het aanwezige parkmanagement draagt bij aan de verzorgde uitstraling van het bedrijventerrein. Borchwerf II trekt steeds nieuwe buitenlandse bedrijven. Daarnaast zijn hier veel bedrijven actief bezig met de verdere uitbouw van hun bestaande business.”

Toename van positieve economische signalen

Leo Welters, directeur van Borchwerf II CV bevestigt de toename van positieve signalen: “Dat Van Oosterbosch - één van de gerenommeerde vastgoedbeleggers hier op Borchwerf II - nu ook grond bijkoopt voor het faciliteren van een bedrijfsuitbreiding geeft opnieuw een goed geluid in de markt. Het betreft een gefaseerde aankoop. In eerste instantie wordt een deel van de grond aangekocht. De rest volgt in de komende 24 maanden. De samenwerkingen met Ben van Oosterbosch verlopen over en weer steeds bijzonder prettig. Wij denken makkelijk met elkaar mee in de realisatie van maatwerk.”

Aansluiting op lange termijninvesteringen in de supply chain

Ben van Oosterbosch is reeds 28 jaar actief in het vastgoed. Hij bezit tal van logistieke centra elders in het land. Sinds een aantal jaren verhuurt hij meerdere logistieke centra op Borchwerf II. De vastgoedbelegger werkt uitsluitend met langlopende contracten: “Ik doe goede zaken met bedrijven die zich richten op de distributie naar Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) vanuit een centraal distributiecentrum in West-Europa. Inmiddels zijn meerdere van deze bedrijven gevestigd op Bedrijventerrein Borchwerf II. Het gaat altijd om maatwerk voor zowel het gebouwontwerp als voor de gebouwrealisatie. Hiermee sluiten we aan op lange termijn investeringen in de supply chains van bedrijven.”

Meer informatie over BEDRIJVENPARK BORCHWERF II C.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!