Van Opzeeland overgenomen door Nabuurs

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Kliknieuws

Logistiek dienstverlener Nabuurs neemt branchegenoot Van Opzeeland over. Daarmee versterkt de foodspecialist zijn positie in het retailsegment, en krijgt Van Opzeeland een eigenaar die bereid is verder te investeren in innovatie, groei en duurzaamheid.

Van Opzeeland overgenomen door Nabuurs

Van Opzeeland BV was tot vandaag onderdeel van de Pax Groep, maar heeft binnen deze groep altijd als zelfstandige werkmaatschappij gefunctioneerd. Ook na de overname door Nabuurs blijft Van Opzeeland onder de eigen naam opereren vanuit Hedel, waar het sinds 1989 gevestigd is. Nabuurs groeit door de overname tot een organisatie met 23 vestigingen en bijna duizend medewerkers.

Retailspecialist
Van Opzeeland is gespecialiseerd in het beleveren van winkels in binnensteden. Meerdere malen per week levert het bedrijf onder meer schoenen, kleding, elektronica, doe-het-zelfproducten en diervoeders, aan zo’n 1.500 winkels in heel Nederland.
Nabuurs behoort tot de marktleiders in Nederland op het gebied van Fast Moving Consumer Goods distributie. Het heeft een landelijk dekkend ambient distributienetwerk en een eigen straatdistributienetwerk voor het foodservicekanaal. Door hier het netwerk van Van Opzeeland aan toe te voegen, kan Nabuurs nu ook, vanuit een centraal warehouse in Hedel, invulling geven aan zijn ambities op het gebied van winkelstraatdistributie voor de retail.

lees meer>>

Meer informatie over NABUURS TRANSPORT B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!