Veel belangstelling voor Life Sciences Park Oss

  • Farma & Zorg
  • Bron: Omroep Brabant

Het nieuwe Life Sciences Park in Oss heeft veel belangstelling van het bedrijfsleven, dat zei Bert Pauli tijdens een vergadering van de Provinciale Staten. De politiek besloot tijdens de vergadering 10.8 miljoen euro bij te dragen aan het kenniscentrum dat is opgericht door gemeente, provincie en rijksoverheid om de ontslagen bij farmacieconcern MSD op te vangen.

Veel belangstelling voor Life Sciences Park Oss

Volgens Pauli zijn er al 35 huuroffertes uitgebracht aan bedrijven die volgend jaar zouden willen beginnen in het Life Sciences Park. Daarmee zou tweederde deel van de beschikbare laboratoria bezet zijn.

"Het is fantastisch om te zien dat de voorbereidingen door alle betrokken partijen omgezet worden in hele concrete toezeggingen", aldus een gezamenlijke reactie van de Taskforce-leden.

De Taskforce bestaat uit vertegenwoordigers van MSD, de gemeente Oss, de provincie Noord-Brabant, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

De totale kosten voor de campus zijn 66 miljoen euro. De helft van dat bedrag wordt betaald door MSD, dat ook het initiatief nam voor het het Life Sciences Park.

Lees verder...

Meer informatie over MSD OSS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!