Veel bezoekers op Regio FoodValley Day in Nijkerk

13 september vond een succesvolle tweede Nijkerkse regio FoodValley Day plaats.

De bedrijven die hun deuren voor het publiek hadden opengesteld, kregen onverwacht veel bezoekers. Ook de biologische streekmarkt mocht zich in een brede belangstelling verheugen.

RegioFoodValleyDay creëert verbinding tussen bedrijfsleven, onderwijs en gemeentes binnen regio FoodValley.

JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht)- ambassadeur Paul Rosenmöller kwam speciaal naar Nijkerk om de gemeente als nieuwste ‘JOGG-gemeente’ te verwelkomen.

Op een zonnige zaterdag 13 september openden Bieze Food Groep, Epos Specerijen, Wijngaard Aan de Breede Beek, Varkenshouderij Overeem, ABZ Diervoeding en Bronswerk Heat Transfer hun deuren voor geïnteresseerde bezoekers. Van de ‘open-huis’ mogelijkheid werd door honderden mensen gebruik gemaakt.

Terwijl de bedrijven goed bezocht werden, vond bij de Grote Kerk om 10.00 uur de opening plaats van Nijkerk Sportief en Gezond. In verschillend gekleurde T-shirts gingen Paul Rosenmöller, wethouder René Windhouwer en oud-topsporter Carl Verheijen met elkaar een sportieve stepwedstrijd aan.
Rond half elf was het tijd voor de opening van de biologische streekmarkt, terwijl ook de wokworkshops van start gingen. René Windhouwer bracht samen met de wethouders Vlastuin (Renswoude) en Vreeswijk (Scherpenzeel) en Regio FoodValley directeur Johan Janssen een bedrijfsbezoek aan Epos.   
In het vervolg van de middag vonden kookwedstrijden plaats, waarvoor met name onder de jeugd veel belangstelling was. 

Overhandiging straatnaambord JOGG

Meer informatie over Regio Foodvalley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!