Veel gratis workshops tijdens de Startersmarkt Tilburg op 17 oktober

  • Regionale ontwikkeling

Heel veel gratis workshops over ondernemen. De startende ondernemer staat van 10.00 tot 14.00 uur centraal tijdens de Startersmarkt Tilburg op 17 oktober bij Scholengemeenschap Rooi Pannen.

Veel gratis workshops tijdens de Startersmarkt Tilburg op 17 oktober

Want hoe begin je als ondernemer? Hoe ga je om met onzekerheden of juist groei? En hoe werkt het als je een ondernemer die afscheid neemt opvolgt?

Tijdens de markt krijgen talentvolle ondernemers net als vorig jaar de kans om via Pitch je idee financiering en begeleiding voor hun onderneming te ontvangen van Startersinvesteringen. In 2014 lukte het de 23-jarige Bart Naber van Otso op deze manier om € 40.000,- financiering te krijgen. Otso is inmiddels op de markt gekomen met een vacature-app à la Tinder. Naber: “Het gaat heel goed, de app krijgt veel publiciteit. Er zijn nu meer dan 150 werkgevers betrokken en zo’n 5.500 werkzoekenden actief. Zonder de investering via Pitch je idee was ik nooit zover gekomen. Het gebeurde op het perfecte moment voor mij.”

Laagdrempelig en informatief

De Startersmarkt Tilburg is een laagdrempelig, informatief, gratis én leuk evenement voor startende ondernemers uit de regio. Georganiseerd door lokale ondernemers en boordevol workshops. De markt wordt net als in 2014 geopend door wethouder Erik de Ridder en georganiseerd door ondernemersvereniging JOST in samenwerking met de Rabobank, Interpolis, de gemeente Tilburg e.o. en De Rooi Pannen.

Financiën, personal branding en netwerken

De leden van JOST weten als geen ander wat er komt kijken bij het starten van een onderneming. Op de Startersmarkt Tilburg is gekozen voor vier thema’s: financiën, organisatie, product & branding en promotie & communicatie. Per thema zijn er twee workshops: van bankzaken en financieringsvormen tot administratie en verzekeringen. En van personal branding en ‘the lean start-up’ tot acquireren en social media. JOST neemt zelf het onderwerp netwerken voor haar rekening. Bij de organisatie van het evenement gaat JOST uit van wat de starter wil en moet weten. Vandaar de keuze voor zoveel gratis workshops en de indeling in thema’s. Bovendien is er de mogelijkheid om met ondernemers en organisaties van gedachten te wisselen. Lekker overzichtelijk en écht informatief.

Aanmelden

Meld je aan via www.startersmarkttilburg.nl. Op deze site vind je bovendien meer informatie over de dag. Het doel is dat bezoekers aan het eind van de dag vol inspiratie en enthousiasme de volgende stappen richting een succesvolle onderneming kunnen zetten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!