Veenendaalse kantorenlocatie meest succesvolle stijger van Nederland

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Veenendaal

Kantorenlocatie De Batterijen in Veenendaal is als de grootste stijger van het gebruik van kantorenlocaties uit de bus gekomen.

Veenendaalse kantorenlocatie meest succesvolle stijger van Nederland

Het kantoor Jones Lang en LaSalle bracht de kantoormarkt in kaart. Ze ontwikkelden daarvoor een indicator voor de vitaliteit van een kantoorlocatie. De indicator drukt uit hoeveel tijd het kost voordat het aanbod op een bepaalde locatie is gevuld door kantoren. Aan de hand van 57 indicatoren kon een lijst gemaakt worden van best scorende locaties per gebiedstype.

Sterke ontwikkeling

Het onderzoeksrapport geeft aan: “Kantoorlocatie De Batterijen in Veenendaal, bekend als het Business Park Het Vizier is een relatief kleine locatie die sterk in ontwikkeling is. Er is een nieuw kantoor voor Unit4 Accountancy gebouwd; Van der Valk bouwt een hotelcomplex op die locatie. In de nabije toekomst zal het gebied nog beter ontsloten worden door de aanleg van een nieuwe toegangsweg”.

Goede samenwerking

Wethouder Marco Verloop: “Ik ben er trots op om te zien dat alle inspanningen en samenwerking van gemeente, Ondernemend Veenendaal, Promotie Veenendaal, de bedrijvenkringen en ondernemingen zo duidelijk haar vruchten afwerpt.” En Gerard Heuvelman, eigenaar van BV Stichts Beheer van 1952 meldt:  “Door een goede samenwerking met de gemeente Veenendaal zijn partijen zoals UNIT4 en Van der Valk naar Veenendaal gekomen.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!