Veiling van een Maserati ten gunste van Villa Pardoes

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Team Villa Pardoes

De gehele opbrengst boven het startbod van de door de Nederlandse Vastgoedmaatschappij beschikbaar gestelde Maserati Quattroporte komt ten goede aan Villa Pardoes.

Veiling van een Maserati ten gunste van Villa Pardoes

De auto wordt exclusief voor Team Villa Pardoes geveild door BVA Auctions. De gehele opbrengst die wordt behaald boven het startbedrag van EUR 53.000 komt geheel ten goede aan Villa Pardoes. De auto die geveild wordt is een Maserati Quattroporte 4.2 V8 uit 2009 met 77.000 km op de teller. De exacte specificaties zijn  op aanvraag verkrijgbaar bij Team Villa Pardoes.

Veiling

De auto staat in de showroom bij Bert Story te Waardenburg, waar een bezichtiging mogelijk is. U kunt vragen naar Elwin Niestadt. De auto staat sinds 6 september online op de site van BVA Auctions. Zaterdag 14 en zaterdag 21 september zijn kijkdagen bij Bert Story te Waardenburg. De veiling wordt geopend op 20 september en zal op 24 september gesloten worden.

Team Villa Pardoes wil graag op voorhand Bert Story en BVA Auctions danken voor het belangeloos meewerken aan deze actie.

Over Team Villa Pardoes

Team Villa Pardoes bestaat uit Bas en Ivo van Berkel, twee broers die wel van een uitdaging houden. Deze keer gaan ze de uitdaging aan door deel te nemen aan de ScanCoveryTrial 2014.

Deze uitdaging is gekoppeld aan een sponsoraktie voor Villa Pardoes. Een doel dat beide broers een warm hart toedragen. Na de tocht zal een mooi bedrag overhandigd worden aan Villa Pardoes.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!