Verkiezing beste ondernemersidee van Oost-Nederland

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

De Kamer van Koophandel Oost-Nederland, VNO-NCW Stedendriehoek en de gemeente Lochem organiseren op 7 november in Schouwburg Lochem de derde editie van de Business Match Oost.

Verkiezing beste ondernemersidee van Oost-Nederland

Dit congres is hét ontmoetingsmoment voor ondernemend Oost-Nederland. Centraal staat het thema ‘Het grote groene geld, over innovatie en duurzaam rendement in Oost-Nederland’. 

Onder dagvoorzitterschap van Frans Miggelbrink vertellen verschillende sprekers enthousiast over hun groene, innovatieve producten. Zij delen hun ervaringen en laten met praktische tips en inspirerende voorbeelden zien dat je met groen en duurzaam ondernemen wel degelijk geld kunt verdienen. Het congres is bedoeld voor ondernemers, bestuurders en beleidsmakers in de regio’s Stedendriehoek, Achterhoek en Twente.

Beste ondernemersidee

De inschrijving voor het beste ondernemersidee van Oost-Nederland is geopend. Ondernemers met een vernieuwend groen idee, dat met een verdienmodel bijdraagt aan verduurzaming, maken kans hun idee te verwezenlijken. Kandidaten kunnen zich melden via info@businessmatchoost.nl. Uit de inzendingen worden vijf kandidaten genomineerd. Tijdens de Business Match Oost wordt de winnaar bekendgemaakt. Die gaat na afloop met een prijs van € 5000,- naar huis.

Business matchen

Na het middagprogramma hebben de deelnemers tijdens het Business Match Buffet volop mogelijkheid om te netwerken en werkelijk business te matchen. ‘s Avonds staan ontmoeting en netwerken centraal in het Business Match Café.

Informatie en aanmelden

Het programma wordt nog aangevuld met parels uit het oosten. De ontwikkelingen zijn via Twitter te volgen (@matchoost). Tips en suggesties voor interessante sprekers en aansprekende voorbeelden zijn van harte welkom op info@businessmatchoost.nl. Op www.businessmatchoost.nl is alle informatie na te lezen. Aanmelden kan alleen via de site. Deelname is gratis, de kosten voor het buffet bedragen € 40,- per persoon.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!