Verkiezing Etten-Leurse Duurzame Duimen 2015 geopend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Etten-Leur

Melkveebedrijf Verhulst, het Bijengilde Etten-Leur en de IKC de Vincent ontvangen van Gemeente Etten-Leur een Duurzame Duim. Deze symbolische pluim krijgen zij omdat ze een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling.

Verkiezing Etten-Leurse Duurzame Duimen 2015 geopend

De Duurzame Duim is een kandidaatstelling bij de verkiezing Duurzame Duimen van Regio West Brabant. Zo maken zij kans op een mooie prijs en worden zij in staat gesteld deel te nemen aan een kennisuitwisseling met andere kandidaten in de regio.

Verkiezing Duurzame Duimen

Vanwege hun duurzame prestaties wil Gemeente Etten-Leur de drie organisaties regionaal in de belangstelling zetten. Tot en met 11 oktober kunt u laten weten welke ondernemer, onderwijsinstelling en organisatie binnen de regio uw Duurzame Duim verdient! Stemmen kan via www.duurzameduimen.nl of op de Duurzaamheidsmarkt op zaterdag 10 oktober van 10.00-15.00 uur in het centrum van Etten-Leur.

Duurzaam ontwikkelen

Het duurzame ontwikkelingsproces is gericht op het bevorderen van de veerkracht en kwaliteit van de natuur (ecologie), van het lichamelijke en geestelijke welzijn van de inwoners (leefbaarheid) en een gezonde economische ontwikkeling (economie). Verbetering van het ene mag niet ten koste gaan van het andere. Volgens Gemeente Etten-Leur leeft deze werkwijze steeds meer onder bewoners, bedrijven en organisaties binnen de gemeente. De drie genoemde kandidaten zijn hierin koplopers.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!