Verkiezing MVO-manager van het jaar 2013 van start

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW

VNO-NCW, Royal HaskoningDHV en Interface organiseren voor de tweede keer de verkiezing tot MVO-manager van het jaar. Managers kunnen zich vanaf 15 april tot 1 juli aanmelden.

Verkiezing MVO-manager van het jaar 2013 van start

Een jury selecteert daarna drie kandidaten. De winnaar wordt op 21 november bekendgemaakt tijdens het veertiende 'Nationaal Sustainability Congres'.

Aanmelden

Managers die eindverantwoordelijk zijn voor MVO, of duurzaamheid in de volle breedte, en daarover rapporteren aan de directie kunnen zich aanmelden. Dit geldt ook voor professionals die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) combineren met andere vakgebieden.

Aanmelden kan vanaf 15 april tot 1 juli via www.mvomanagervanhetjaar.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over de verkiezing, de stemprocedure en de jury.

Inspirerend

Annette van Waning, corporate social responsibility (CSR-) manager bij schoonmaakbedrijf Vebego, kreeg als winnaar vorig jaar veel publiciteit voor haar visie en aanpak. Volgens de organiserende partijen heeft dit inspirerend gewerkt voor andere managers op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!