Verkiezing Recreatie Leerbedrijf van het Jaar 2016 geopend

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: RECRON

Heeft u als ondernemer, stagebegeleider, branchevertegenwoordiger of docent een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken! Ook kan een bedrijf kan zichzelf aanmelden voor de verkiezing!

Verkiezing Recreatie Leerbedrijf van het Jaar 2016 geopend

Met de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Recreatie kunnen ambitieuze ondernemers en praktijkbegeleiders uit het hele land hun talent tonen. En zet u uw bedrijf in de spotlights bij uw (toekomstige) medewerkers.

Spelregelen en beoordelingscriteria

Kijk hier voor de spelregels en beoordelingscriteria. Een commissie zal uit alle inzendingen de drie beste leerbedrijven selecteren. Vervolgens gaat de commissie bij de genomineerde leerbedrijven langs om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt.

Wat wint het Leerbedrijf van het Jaar?

Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. Zo laat u uw gasten zien dat u goud waard bent als opleider op uw vakgebied. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer!

Publiciteit en belangstelling

Al in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar krijgt de top 3 van aangemelde leerbedrijven veel publiciteit. De winnaar staat na de bekendmaking gedurende het hele jaar in de belangstelling. Dat betekent publiciteit in de regio en in landelijke vakbladen. Ook nodigt het Sociaal Fonds Recreatie scholen of collega-bedrijven het Leerbedrijf van het Jaar uit om zijn succesvolle benadering te presenteren. Een voorbeeld voor collega-bedrijven! Voor leerlingen een teken dat dit een bijzondere leeromgeving is. De uiteindelijke winnaar zal in het voorjaar bekendgemaakt worden tijdens Recreatie Toppers 2016.

Uitreiking

De uitreiking is in februari of maart 2016 tijdens de Recreatie Toppers.

Meld nu je eigen bedrijf aan als leerbedrijf van het jaar. Of laat nu uw waardering voor dit leerbedrijf blijken en meld het bedrijf aan voor deze verkiezing! 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!