Verkiezing van het lekkerste product van Nederlandse bodem

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Syntens

De Smaak van NL is de jaarlijkse verkiezing van het lekkerste product van Nederlandse bodem en wordt door Syntens Innovatiecentrum georganiseerd.

Verkiezing van het lekkerste product van Nederlandse bodem

Fotografie Einte Visser

Dit jaar wordt voor de zesde keer de Smaakvol-erkenning uitgereikt, opnieuw door een zeer vakkundige jury. Smaak staat centraal bij de beoordeling. Maar natuurlijk speelt ook ondernemerschap een rol!

In juni vinden de regionale voorrondes plaats. De producten worden dan geproefd en er wordt met aandacht naar het verhaal van de ondernemers geluisterd. Tijdens deze voorronde worden acht halve finalisten gekozen door een vakjury onder leiding van smaakspecialist Peter Klosse, eigenaar van Hotel Gastronomique De Echoput en oprichter van de Academie voor Gastronomie. In september vinden vervolgens de regionale halve finales plaats. Dan worden de finalisten geselecteerd. Deze negen smaakmakers presenteren zich in oktober op de Food Valley Expo en tijdens de finale op 25 november in een voormalig klooster.

Lekkerste product

Wil jij, als ondernemer, leren hoe je de markt beter kan veroveren? Sta je open voor oprechte, opbouwende feedback op jouw product? Ben je op zoek naar interessante samenwerkingspartners? En wil je in korte tijd veel leren van anderen en over verschillende onderwerpen als financiering en marketing? Wil je meer bekendheid geven aan jouw product?

Als jij gewoon het lekkerste product van Nederland maakt, schrijf je dan in voor deze verkiezing!

En lees ook de verhalen van deelnemers aan eerdere edities van De Smaak van NL:

"Door de Smaak van NL zijn er voor ons vele deuren geopend die voorheen gesloten bleven."

"De verkiezing gaf me zo'n ontzettende boost en bevestiging dat ik op de goede weg was."

"De dag nadat ik won, werd ik al uitgenodigd voor het TV-programma van Paul de Leeuw."

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!