Verkiezingsontbijt Ondernemersplatform Stedendriehoek

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO NCW

Op maandag 1 maart vanaf 7.30 uur bent u van harte welkom bij het verkiezingsontbijt georganiseerd door het OPS in samenwerking met Kunstenlab. Wat gaan we doen, zo ’s morgens vroeg?

Het Ondernemersplatform Stedendriehoek heeft eind vorig jaar 10 aanbevelingen gedaan voor de verkiezingsprogramma’s van de Stedendriehoekgemeenten. Met als centraal thema ‘ondernemend besturen’. Onder het genot van een heerlijk én verantwoord ontbijt vergelijken we op 1 maart de verkiezingsprogramma’s uit de 7 gemeenten met elkaar én met deze aanbevelingen. Om te zoeken naar vernieuwende aanpak voor maatschappelijke problemen en onderwerpen is een ondernemende en creatieve houding essentieel. Daarom vragen we ook kunstenaars uit onze regio wat zij van de programma’s vinden. Zij zijn bij uitstek geschikt om ons te helpen buiten de kaders te leren denken.

Ondernemers zijn van harte welkom!
Dit is ons toekomstbeeld: publiekprivate samenwerkingsverbanden voeren gemeentegrensoverstijgende projecten uit, binnen randvoorwaarden die door de gemeenteraden zijn vastgelegd. Met als projectverantwoordelijke een ondernemende en creatieve bestuurder. Voor grote en belangrijke thema’s als de industrie, duurzaamheid en de arbeidsmarkt worden regionaal verantwoordelijke wethouders benoemd. Kom daarom vooral ontbijten en dus richting geven op 1 maart!

Aanmelden
Als input voor de discussie zouden we graag nu al uw mening peilen. Verstuur uw aanmelding om erbij te zijn per mail naar hagen@vno-ncwmidden.nl en geef gelijk uw mening: voeg bij uw aanmelding het woord 'rood' of 'groen' toe. Rood als u van mening bent dat gemeenten die buiten de kaders denken hun grenzen in acht moeten nemen. Groen als u van mening bent dat het voor ondernemend besturen noodzaak is om als gemeente je grenzen te verleggen.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!