Verkoop bedrijventerrein Arkerpoort Nijkerk gestart

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Regio Foodvalley

Met de onthulling van het bouwbord en de lancering van de website is de gemeente Nijkerk 21 maart officieel gestart met de verkoop van kavels op bedrijventerrein Arkerpoort.

Verkoop bedrijventerrein Arkerpoort Nijkerk gestart

Bedrijven zijn kritischer dan ooit  wat betreft de keuze van een vestigingslocatie. Nijkerk heeft veel te bieden. Nijkerk ligt centraal in Nederland, goed bereikbaar aan de A28 en bij de A1 en is bovendien een gewilde woongemeente.  Wethouder Geert Horst: “Voor bedrijven die een zichtlocatie wensen biedt bedrijventerrein Arkerpoort uniek gelegen A28-zichtkavels. Er is al veel interesse geweest en dus zijn wij blij dat Arkerpoort bijna bouwrijp is en wij nu kunnen starten met de verkoop”.

Maatwerk

De kavels zijn er in flexibele groottes en de gemeente wil positief meedenken en zoveel mogelijk maatwerk leveren. Voor food-bedrijven is Nijkerk extra aantrekkelijk, als onderdeel van Regio FoodValley.

Meer vestigingsmogelijkheden

Nijkerk biedt meer dan de Arkerpoort. Er zijn in Nijkerk ook vestigingsmogelijkheden op o.a. het multifunctioneel terrein Spoorkamp en op termijn bedrijventerrein De Flier. Om de diverse bedrijventerreinen van de gemeente overzichtelijk te presenteren lanceert de gemeente www.nijkerkA28.nl. Op deze site staat alle informatie van de diverse bedrijventerreinen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!