Vernieuwd Topteam Logistiek gaat van start met nieuwe actieagenda

Het Topteam Logistiek heeft een nieuwe samenstelling waarmee het aan de slag gaat met de actieagenda 2020-2023 ‘Op weg naar een concurrerende en emissieloze logistiek in Nederland’. Mariëlle van Spronsen (PostNL) en Annemarie Terpstra (CTT) treden per 1 april 2020 toe tot het topteam.

Vernieuwd Topteam Logistiek gaat van start met nieuwe actieagenda

Aad Veenman, boegbeeld van de Topsector Logistiek: “De huidige coronacrisis laat indringend zien hoe belangrijk onze logistiek is. Reden temeer om de schouders onder verdere versterking en innovatie van de logistieke functie te zetten. Met de toetreding van Mariëlle van Spronsen en Annemarie Terpstra vormen we een krachtig en divers topteam waarin alle aspecten van de logistiek vertegenwoordigd zijn. Samen gaan we ons inzetten voor het verbeteren van de economische slagkracht en het verdienvermogen van de Nederlandse logistiek. Dit doen we door innovatie en de toepassing van nieuwe oplossingen in de logistiek te bevorderen. Daarnaast hebben we de ambitie om met logistiek een maximale bijdrage te leveren aan maatschappelijke uitdagingen, vooral op het gebied van energie en verduurzaming.”

Mariëlle van Spronsen, program manager corporate social responsibility bij PostNL, was de afgelopen tijd al nauw betrokken bij de Topsector Logistiek als kwartiermaker ‘steden’ voor het nieuwe uitvoeringsprogramma 2020-2023. Van Spronsen: “Verduurzamen betekent innoveren: zaken anders organiseren en doen dan nu. En investeren in procesoptimalisatie. Ervoor zorgen dat dit haalbaar en realistisch is voor zowel de grote als kleine ondernemer, zie ik als mijn belangrijke uitdaging.”

Voor meer informatie zie de website van Topsector Logistiek.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!