vernieuwde site: Uwv.nl/werkgevers

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: UWV

Centraal staan de gebeurtenissen uit de dagelijkse praktijk van een onderneming op de nieuwe werkgeverssite van UWV.

vernieuwde site: Uwv.nl/werkgevers

Ontslag, zwangerschap of ziekte van werknemers, u vindt deze en andere onderwerpen overzichtelijk gepresenteerd in compacte informatieblokken. Makkelijk vindbaar door een duidelijke navigatie en in een opgefriste, moderne vormgeving.

Voor elke werkgever wat wils
De site biedt door een indeling in verschillende blokken voor elke werkgever wat wils. Bent u een mkb-ondernemer die onregelmatig contact heeft met UWV? Dan leest u oriënterend, stapsgewijs en uitgebreid wat u moet doen als uw werknemer bijvoorbeeld ziek is. Grotere werkgevers met HRM-specialisten die weten wat ze moeten doen, kunnen kiezen voor korte routes.

Snel zaken doen
U kunt op de vernieuwde werkgeverssite sneller zaken met ons doen. Log meteen in op het werkgeversportaal en geef meldingen via de Verzuimmelder door. Formulieren vult u zoveel mogelijk digitaal in. Onze online dienstverlening levert u tijdwinst op en biedt u door digitale ontvangstbevestigingen duidelijkheid en zekerheid.

Samen met u
Uwv.nl/werkgevers is door UWV ontwikkeld samen met werkgevers. De site is het concrete resultaat van ons doel om u als werkgever beter te ondersteunen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!