Vestiging RVJ Eurasia in Den Bosch

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Gemeente Den Bosch

RVJ Eurasia Food & Agro BV (indiaas bedrijf) opent een vestiging in Den Bosch. RVJ Eurasia ziet goede kansen te profiteren van het economische cluster rond voeding en gezondheid in Noordoost-Brabant. Partijen als Hogeschool HAS Den Bosch, ZLTO en het innovatieproject Fhealinc spelen hierin een voortrekkersrol.

Vestiging RVJ Eurasia in Den Bosch

RVJ Eurasia heeft een product-concept ontwikkeld op basis van tropische vruchten, zoals mango, ananas en lychee. De vruchten worden via stoom-verhitting geweld en gereed gemaakt voor verkoop als gezonde snacks. Deze productiewijze is op dit moment nergens op de markt.

Samen met partners in de regio ’s-Hertogenbosch, zoals ZLTO en HAS, introduceert het bedrijf haar concept op de markt. Ook wordt dan onderzocht in hoeverre Nederlands fruit en groenten volgens dezelfde innovatieve productiewijze op de Europese en Aziatische markt gebracht kan worden. De Nederlandse vestiging van RVJ Eurasia Food & Agro BV zat in Breukelen. Deze vestiging is per 1 juli jl. naar het BIM Centrum De Rietvelden verhuisd.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!