Vice-gouverneur Jiangsu bezoekt Brabant

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

De vice-gouverneur van Jiangsu, He Quan, bezoekt met een zware delegatie op donderdag 24 mei Brabant. De komst van de delegatie is een van de resultaten van de succesvolle Brabantse missie naar Jiangsu. Het is in korte tijd de tweede missie uit Jiangsu die in Brabant ontvangen wordt.

Vice-gouverneur Jiangsu bezoekt Brabant

De vice-gouverneur en de delegatie worden ontvangen door gedeputeerde Bert Pauli. De delegatie is geinteresseerd in campussen als broedplaats voor het bedrijfsleven en in life sciences en biotechnologie. Op het programma staan een bezoek aan het Life Sciences Park in Oss, met ondermeer presentaties van daar gevestigde bedrijven. Ook de High Tech Campus in Eindhoven wordt door de delegatie bezocht, daar presenteert zich het Holst Centre. Het Plantlab, in ’s-Hertogenbosch, dat zich richt op biotechnologie.

Eerder kwam een delegatie uit Yixing naar Brabant. Deze stad in Jiangsu heeft een ‘national high tech development zone for environmental technology’. Die delegatie was vooral geinteresseerd in milieutechnologie zoals die in Brabant geproduceerd wordt. Ondermeer vertegenwoordigers Van Maris uit Schijndel (algentechnologie) en Hydrothane uit ’s-Hertogenbosch (waste water technology) hadden een ontmoeting met de delegatie Yixing.

Meer informatie over Pivot Park:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!